Här köper du din snickarglädje

Beställ din egen design och storlek på snickarglädje eller välj från våra standardmodeller.

Konsoler, räcke, gaveltoppar, gavelornament, fönsterdekor för veranda och förstukvist. Skrolla ner på sidan för att hitta din favorit ur vårt utbud av snickarglädje!

Välj konsoler med snickarglädje till din farstukvist och veranda utifrån våra standardmått eller beställ dina konsoler med exakta mått. Du kan även beställa från dina egna mallar och önskemål på snickarglädje.

Räcken, ribbor och staketspjälor

Välj trä-räcke, balkongräcke, ribbor och spjälor med snickarglädje till din veranda med snickarglädje utifrån våra standardmått eller beställ dina ribbor med exakta mått. Du kan även beställa från dina egna mallar och önskemål på snickarglädje till ditt trästaket.

Välj snickarglädje till tak och vindskivor utifrån våra standardmått eller beställ din snickarglädje med exakta mått. Du kan även beställa från dina egna mallar och önskemål på snickarglädje.

Välj snickarglädje och gavelornament till din fasad utifrån våra standardmått eller beställ dina konsoler med exakta mått. Du kan även beställa från dina egna mallar och önskemål på snickarglädje.

Välj snickarglädje och gavelornament till din fasad utifrån våra standardmått eller beställ dina konsoler med exakta mått. Du kan även beställa från dina egna mallar och önskemål på snickarglädje.

Fönsterdekor används normalt ovanför överfoder på fönster och dörrar.

snickarglädje som förnsterdekor hos gaveldekor. Köp Snickarglädje och dekoration till verandan, farstukvisten, hela huset och villan. Måttanpassade konsoler och räcken med snickarglädje. Du hittar träräcke, trästaket med detaljer, mönster, ornamnent, dekoration för huset, snideri, träsnideri och snickarglädje med krusiduller och krumelurer till fastukvisten och verandan samt dekor till taket och vindskivorna. Nockdekor och gavelornament. Dekoration till fönster och överliggare med dekorativt fönsterfoder. Prisvärt, svensktillverkat och snabb leverans.

Överdekor

Överdekor används som fyllnadsdekor inom befintligt ramverk, alternativt som överstycke till fönster.

Vi brukar anpassa det utifrån dina önskade storlekar. För varje sektion anpassar vi dem individuellt för att få proportionerna rätt.

Gaveldekor Överdekor 001. Köp Snickarglädje och dekoration till verandan, farstukvisten, hela huset och villan. Måttanpassade konsoler, staket och räcken med snickarglädje. Du hittar gammaldags träräcke att köpa, trästaket med detaljer, mönster, ornament, dekoration för huset, snideri, träsnideri och snickarglädje med krusiduller och krumelurer till farstukvist och veranda samt dekor till taket och vindskivorna. Nockdekor och gavelornament. Dekoration till fönster och överliggare med dekorativt fönsterfoder. Prisvärt, svensktillverkat och snabb leverans.
Gaveldekor Överdekor 005. Köp Snickarglädje och dekoration till verandan, farstukvisten, hela huset och villan. Måttanpassade konsoler, staket och räcken med snickarglädje. Du hittar gammaldags träräcke att köpa, trästaket med detaljer, mönster, ornament, dekoration för huset, snideri, träsnideri och snickarglädje med krusiduller och krumelurer till farstukvist och veranda samt dekor till taket och vindskivorna. Nockdekor och gavelornament. Dekoration till fönster och överliggare med dekorativt fönsterfoder. Prisvärt, svensktillverkat och snabb leverans.

Så här ser ditt hus ut med snickarglädje

Skicka oss en bild på ditt hus så ritar vi in snickarglädje och du får en uppfattning om resultatet!

Inspiration

Här hittar du fler inspirationsbilder från våra kunder runt om i europa.

Om Gaveldekor

Gaveldekor tillverkar och anpassar snickarglädje och husdekoration för byggnader och hus i hela Europa, men främst Sverige, Norge, Tyskland, Österrike och Schweiz.

Tillverkningen av vår snickarglädje tillverkas i Västerås, Sverige, och kan beställas online, via vår webbshop, såsom direkt med oss via telefon eller e-post. 

Du kan få ditt trästaket och träräcke i exakta dimensioner, såsom dekorer för din brokvist, farstubro, bo, veranda, farstukvist eller förstukvist. Taklister med snickarglädje till vindskivor ingår i vårt sortiment , såsom fönsterdekor, dekor till dörrar, snickarglädje till tak, nock och taknock. 

Dekor till taknock anpassar vi exakt efter din takvinkel och storlek. Hör av dig till oss för mer information.