Dekorera huset med snickarglädje i gammal stil och med sekelskifteskänsla

Upptäck vårt stora sortiment av snickarglädje till farstukvist, veranda, räcke och tak - allt för dig som vill skapa ett personligt utseende på ditt hus. 

Hitta dina favoriter ur vårt utbud av klassisk snickarglädje med lövsågeri och träsnideri för att förgylla din förstukvist, balkong, tak och taknock med husdekoration.

Köp konsoler i trä med snickarglädje i gammal stil till din farstukvist och veranda. Hörnkonsoler med glädjesågning och träsnideri monteras på pelare vara att skapa en sekelskiftesstil och en känsla av klassisk husdekoration. 

Träräcke, ribbor och staketspjälor

Vilket altanräcke du väljer gör stor skillnad i intryck och känsla. Beställ träräcke, balkongräcke, ribbor och spjälor med snickarglädje till din veranda utifrån våra standardmått eller dina exakta mått.

Du kan även beställa räckesprofiler från dina egna mallar och önskemål på trämönster och snideri.

Dekorera tak och vindskivor med snickarglädje och vindskivedekor i gammal stil. Vindskivedekor monteras bakom den nedre vindskivan få att skapa en 1800-tal, eller sekelskiftesstil. 

Du kan även beställa takdekor med trämönster och träutsirning från dina egna mallar och önskemål på snickarglädje.

Gavelornament till taknock monteras bakom vindskivedekor och i underkant av takutsprång. Klassisk snickarglädje och lövsågeri från svenska traditionella byggnader och köpmannabostäder. Gavelornament kallas ibland också för glädjesågning, nockdekor och gavelkors. Se mer av vårt utbud av dekorer till nock och tak.

Fyllnadsdekor med ornament och trämönster monteras in i befintligt ramverk för att skapa en sekelskiftesstil med känsla av välstånd och exkusivitet.

Fönsterdekor används normalt ovanför överfoder på fönster och dörrar.

Överdekor

Överdekor används som fyllnadsdekor inom befintligt ramverk, alternativt som överstycke till fönster. Vi brukar anpassa det utifrån dina önskade storlekar. För varje sektion anpassar vi dem individuellt för att få proportionerna rätt.

Så här ser ditt hus ut med snickarglädje

Skicka oss en bild på ditt hus så ritar vi in snickarglädje och du får en uppfattning om resultatet!

Inspiration

Här hittar du fler inspirationsbilder från våra kunder runt om i europa.

Om Gaveldekor

Gaveldekor tillverkar och anpassar snickarglädje och husdekoration för byggnader och hus i hela europa, men främst sverige och tyskland.

Tillverkningen av vår snickarglädje tillverkas utanför göteborg och kan beställas online, via vår webbshop, såsom direkt med oss via telefon eller e-post. 

Du kan få ditt trästaket och träräcke i exakta dimensioner, såsom dekorer för din brokvist, farstubro och veranda. Taklister med snickarglädje till vindskivor ingår i vårt sortiment såsom fönsterdekor, dekor till dörrar, snickarglädje till tak, nock och taknock. 

Dekor till taknock anpassar vi exakt efter din takvinkel och storlek. Hör av dig till oss för mer information.