Ditt hus "före & efter"

E-posta oss en bild på ditt hus där du vill ha din snickarglädje så ritar vi in den och får du en uppfattning om slutresultatet - helt kostnadsfritt.

Läs och se mer här

Inspireras också av sidan "Specialbeställningar"

Exempel med konsol 016 och räckesribbor 011

Här testar vi oss fram med ett par olika storlekar på ett gavelornament.

Dekorationen och snickarglädjen har vi tillsammans med husägaren designat för att få ett sån pass balanserat resultat som möjligt.

Special. Snickarglädje och dekoration till verandan, farstukvisten, hela huset och villan. Måttanpassade konsoler, staket och räcken med snickarglädje. Du hittar gammaldags träräcke att köpa, trästaket med detaljer, mönster, ornament, dekoration för huset, snideri, träsnideri och snickarglädje med krusiduller och krumelurer till farstukvist och veranda samt dekor till taket och vindskivorna. Nockdekor och gavelornament. Köp dekoration till fönster och överliggare med dekorativt fönsterfoder. Prisvärt, svensktillverkat och snabb leverans.
Kundbild
Kundbild

Specialtillverkad fyllnadsdekor.

Slutligt korrektur
Slutligt korrektur
Foto med snickarglädje monterad
Foto med snickarglädje monterad

Specialtillverkad fyllnadsdekor för 3 olika vinklar på samma hus.

Här vill vi visa vad vi kan tillverka utifrån dina egna idéer och skisser.

Snickarglädje och dekoration till verandan, farstukvisten, hela huset och villan. Måttanpassade konsoler, staket och räcken med snickarglädje. Du hittar gammaldags träräcke att köpa, trästaket med detaljer, mönster, ornament, dekoration för huset, snideri, snirklar, träsnideri och snickarglädje med krusiduller och krumelurer till farstukvist och veranda samt dekor till taket och vindskivorna. Nockdekor och gavelornament. Köp dekoration till fönster och överliggare med dekorativt fönsterfoder. Prisvärt, svensktillverkat och snabb leverans.
Efter. Snickerier till farstukvist och veranda. Snickarglädje och dekoration till verandan, farstukvisten, hela huset och villan. Måttanpassade konsoler, staket och räcken med snickarglädje. Du hittar gammaldags träräcke att köpa, trästaket med detaljer, mönster, ornament, dekoration för huset, snideri, snirklar, träsnideri och snickarglädje med krusiduller och krumelurer till farstukvist, glasveranda, orangeri, lusthus, uterum, pergola, veranda samt dekor till taket och vindskivorna. Nockdekor och gavelornament. Köp dekoration till fönster och överliggare med dekorativt fönsterfoder. Prisvärt, svensktillverkat och snabb leverans online. Snickarglädje, träräcke, räcke, altanräcke, staket, altanstaket, trästaket, dekor, träsnideri, snideri, snirklar, konsoler, konsol, ornament, Schweizerstil, sveitserstil, krusiduller, krumelurer, veranda, orangeri, lusthus, pergola, farstukvist, förstukvist, trämönster, sniderier, gaveldekor, takdekor, vindskivedekor, taknock, husdekoration, balkongräcke, fräfasad, lövsågeri, glädjesågning, sekelskifte, dalahus, hälsingestil, hälsingehus, punchveranda, glasveranda. nyrenässans, trädekoration, stick style, taknock
Snickarglädje och dekoration till verandan, farstukvisten, hela huset och villan. Måttanpassade konsoler, staket och räcken med snickarglädje. Du hittar gammaldags träräcke att köpa, trästaket med detaljer, mönster, ornament, dekoration för huset, snideri, snirklar, träsnideri och snickarglädje med krusiduller och krumelurer till farstukvist, glasveranda, orangeri, lusthus, uterum, pergola, veranda samt dekor till taket och vindskivorna. Nockdekor och gavelornament. Köp dekoration till fönster och överliggare med dekorativt fönsterfoder. Prisvärt, svensktillverkat och snabb leverans.

Konsol 001

Snickarglädje Konsol 001

Konsol 001

Konsol 001, Räcke 011

Konsol 001, Räcke 011