Konsol 099 – Träkonsol med snickarglädje till farstukvist och veranda

Konsol i trä & träkonsol med snickarglädje till farstubro, veranda & brokvist. Hörnkonsoler med glädjesågning och träsnideri monteras på pelare för att skapa en sekelskiftesstil och en känsla av klassisk husdekoration med snickerier och sniderier. Om du förborrar så går en konsol går utmärkt att använda som väggkonsol eller hyllkonsol.

Konsol nr 099 Varg för och som Brokvist, Dekorelement, Farstubro, Farstukvist, Förstukvist, Gaveldekor, Glädjesågning, Hyllkonsol, Hörndekor, Hörnkonsol, Konsol, Lövsågeri, Ornament, Sekelskifte, Snickarglädje, Sniderier, Snirklar, Stuckatur, Takdekor, Trädekoration, Träkonsol, Trämönster, Träsnideri, Träutsirning, Veranda, Väggkonsol

Konsol 099

Pris/st:
428 kr
Inkl. 25% Moms
Välj antal:
Egen dimension?

Här visar vi några exempel på hur du kan tänka för att komma fram till rätt storlek på dina konsoler

Mer om konsoler

En hörnkonsol med glädjesågning och träsnideri monteras i hörnen mellan pelare och stolpe för att skapa en sekelskiftesstil med en känsla av klassiskt skapad och integrerad husdekoration.

Träkonsoler i gammal stil med ornament och trämönster var vanliga på grosshandlarvillor och sommarvillor från 1800-talet och framåt på dess farstukvist, veranda, brokvist och farstubro. Mer tips om snickarglädjeshistoria hittar du här.

Montering
Som dekorelement till farstukvisten så kan du med enkelhet limma upp konsolen med montagelim eller konstruktionslim

Vill du använda konsolen som väggkonsol eller hyllkonsol behöver den förborras för att sedan dra i en passande skruv för väggen, spackla igen hålet och måla i önskad kulör.

Ditt hus med ny snickarglädje

Vi kan rita in snickarglädje i en bild av ditt hus för att ge dig en känsla för hur slutresultatet kommer att bli.

Exempel hittar du här

loading...