Nockdekor & Gavelornament

Gavelornament och nockdekorationer är ett utmärkt sätt att ge ditt hus en klassisk och elegant look. Vi på Gaveldekor erbjuder en mängd olika gavelornament i trä med kontursågad snickarglädje till fasad, takutsprång och taknock som kan anpassas efter dina behov.

Vi erbjuder också snickarglädje i form av takdekorationer och gavelornament till veranda och entre. Vårt sortiment av husdekorationer inkluderar även dekorativa trädetaljer för att ge ditt hus den där extra touchen av elegans.

  • Prisintervall

  • Visa endast 0

  • Välj bredd - Från spets till spets 12

    • Visa fler
    • Visa färre

Dekorativa gavelornament för nock och tak

Gavelornament med trämönster är ett utmärkt sätt att ge ditt hus en unik och personlig touch. Här på Gaveldekor erbjuder vi ett brett utbud av dekorativa gavelornament och takdekorationer inspirerade av klassisk snickarglädje och träsnideri från svenska traditionella byggnader. Nockdekorer går utmärkt att kombinera med vindskivedekor.

Snickarglädje, lövsågeri och hälsingestil

Våra modeller är inspirerade av klassisk snickarglädje och lövsågeri från svenska traditionella byggnader, grosshandlarvillor, köpmannabostäder och kallas också för glädjesågning, hälsingestil och gavelkors. Vi har en mängd olika mönster att välja mellan, från de enklaste och mest eleganta till de mest invecklade och utsmyckade.

Montering av gavelornament

Våra dekorativa gavelornament och takdekorationer monteras vanligtvis i nock bakom vindskiva och i underkant av takutsprång. Vi erbjuder ornament i olika storlekar och material för att passa olika husmodeller och taktyper.

Högkvalitativa material

Alla våra gavelornament är tillverkade av högkvalitativt trä och är konstruerade för att hålla länge. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa material som är anpassade för att användas utomhus.

Så om du vill ge ditt hus den där extra touchen av elegans och charm, ta en titt på vårt utbud av dekorativa gavelornament och takdekorationer. Vi på Gaveldekor hjälper dig gärna att hitta den perfekta dekorationen för ditt hus.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.