Vindskivedekor till tak

Vindskivedekor med snickarglädje är en populär detalj för att ge ditt hus en klassisk och elegant look. Vi på Gaveldekor erbjuder ett brett utbud av dekorativa vindskivedekorationer med spetsar, vindskivedekor med ornament och mönster.

Våra vindskivedekorationer är tillverkade av högkvalitativt trä och är inspirerade av klassisk snickarglädje från traditionella svenska byggnader. Vi erbjuder ett stort urval av snickarglädje för tak och vindskivor för att passa olika husmodeller och stilar. De ger en klassisk och romantisk känsla till ditt hus. De är vanligtvis monterade bakom vindskivan för att skapa en illusion av att de är en del av takkonstruktionen.
Så om du vill lägga till en dekorativ touch till ditt hus, titta på vårt sortiment av vindskivedekorationer.

Snickarglädje och takdekoration med vindskivedekor

Om du vill förbättra utseendet på din takutsprång och vindskivor så är vindskivedekoration ett fantastiskt sätt att göra det. Dessa dekorationer har en klassisk design och är tillverkade av högkvalitativa material som är anpassade för utomhusbruk.
Vindskivedekorationerna kommer med en mängd olika ornament, kringlor, mönster och taggar som skapar en 1800-tals eller sekelskiftesstil. Vindskivedekor monteras bakom den nedre vindskivan och ger illusionen av att vara en del av takkonstruktionen.

Anpassade dekor från dina egna mallar och önskemål

Hos Gaveldekor erbjuder vi även skräddarsydda dekorationer från dina egna mallar och önskemål på snickarglädje och lövsågeri. Detta ger dig möjlighet att designa och skapa en unik dekor som passar ditt hus och din personliga stil.
Vi förstår att det kan vara svårt att välja rätt dekor och därför erbjuder vi hjälp för att se till att du får den perfekta vindskivedekorationen för ditt hus.
Så om du vill skapa en vacker takutsprång eller förbättra utseendet på dina vindskivor, titta på vårt breda utbud av vindskivedekorationer som inkluderar snickarglädje och lövsågeri. Vi är säkra på att du kommer att hitta den perfekta dekorationen hos oss.

Matcha med Nockdekor och gavelornament

Montera nockdekor på toppen av vindskivan och sedan vindskivedekoren efter långsidorna.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.